Siverek Belediyesinden temizlik kampanyası

Siverek ilçe Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü ilçenin genelinde son bahar temizlik kampanyası başlattı.

60 kişiden oluşan dört ayrı koldan halinde başlatılan temizlik kampanyası ilçenin muhtelif yerlerinde devam ettiğini belirten temizlik işleri müdürü Metin Çokzaman kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Belediye Başkanımız Avukat Resul Yılmaz’ın talimatıyla başlattığımız kampanyamız dört ayrı koldan oluşuyor. Her kolda 15 işçi arkadaşımız ve süpürgeli araçlarımız görev yapıyor. Bilindiği gibi Sonbahar mevsimi ağaçların yapraklarını döktüğü mevsimdir, dökülen yapraklar ve rüzgârla gelen diğer atık maddeler özellikle ana caddelerimizin kirlenmesine neden oluyordu. Bu kirlilik çirkin bir görüntü oluşturduğu gibi halkın sağlığının da olumsuz etkiliyordu. Bu yüzden genel bir temizlik kampanyası başlattık çalışmalarımız devam ediyor” (Haber: Şükrü Dolaş – Yayıncı: Cuma Sarı)

siverek-belediyesinden-temizlik-kampanyasi (1) siverek-belediyesinden-temizlik-kampanyasi (3) siverek-belediyesinden-temizlik-kampanyasi (2)

 

Eklenme Tarihi: 05 Kasım 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2021 17:36

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Suriyeli mültecilere eğitim imkânı

Ülkelerinde ki iç savaştan kaçıp Siverek ilçesine yerleşen Suriyeli mülteci çocuklar eğitim imkânı sağlanıyor.    Siverek İlçe Kaymakamlığı ile İlçede bulunan Siverek Yardımlaşma Derneği(SİYAR DER)  üyelerinin çabalarıyla Şanlıurfa Karayolu üzerinde bulunan eski 100 yataklı devlet hastanesinin bir bölümü Suriyeli çocuklar için okula dönüştürüldü.    Suriyeli çocuklar için yeni eğitim yuvası […]