Mezarlığa trafo ve aydınlatma direği konuldu

Kentimiz Çermik karayolu üzerinde geniş bir alanda bulunan Tokdemir mezarlığında çevre düzenleme ve aydınlatma çalışması devam ediyor.

 Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli belediye hizmetlerinde vatandaşların taleplerine önem verdiklerinin altını çizerek şunları kaydetti:

“İlçemizde bulunan diğer iki mezarlığımıza baktığımıza Tokdemir mezarlığında birçok eksiğin olduğunu gördük. Belediyemiz mevcut olan eksiklikleri gidermek amacıyla çalışmaların ilk adımını başlattı. Öncelikle mezarlığa bir trafo koyarak, çevre düzenlemesine başladık. Önümüzde ki aylarda ağaçlandırma ve diğer çevre çalışmalarına önem vererek çalışmalara devam edeceğiz”

 

Bir önceki ” Galericiler sitesinin yolu asfaltlanıyor ” haberimizi okuyabilirsiniz.

mezarliga-trafo-ve-aydinlatma-diregi-konuldu (1) mezarliga-trafo-ve-aydinlatma-diregi-konuldu (2)

 

Eklenme Tarihi: 07 Kasım 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2021 17:36

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek belediyesi koordinasyon toplantısı

Siverek Belediye Başkanlığı ilçede daha aktif ve hızlı hizmete yapıla bilmesi birimler arasında ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla aylık koordinasyon toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz Başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkan yardımcıları ile daire müdürleri katıldı. Belediye Basın ve Halkla ilişkiler müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşa daha hızlı ve koordineli hizmet sunmak […]