Halk Eğitim Merkezinde aşure etkinliği

Siverek ilçesinde aşure etkinlikleri devam ediyor. Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Aşure Günü etkinliğinde Kaymakam Hamza Erkal kursiyerler ve katılımcılara aşure ikramında bulundu.

Halk Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlenen aşure etkinliğine İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, bazı STK temsilcileri, kursiyerler ve aileleri katıldı.

Aşure dağıtımının ardından Kaymakam Hamza Erkal Aşure etkinliğine destek olan usta öğreticileri ile kursiyerlere teşekkür ederek aşure etkinliğinin memleketimizde sevgiye kardeşliğe vesile olup bereketli günler getirmesini dileğinde bulundu.

Daha önce yayınlanmış olan “Başkan Yılmaz’dan genç annelere çiçekli kutlama ” haberimizi okuyabilirsiniz.

 

halk-egitim-merkezinde-asure-etkinligi (1) halk-egitim-merkezinde-asure-etkinligi (2)

 

Eklenme Tarihi: 14 Kasım 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2014 22:34

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek Türkmen Derneğinden 500 öğrenciye yardım

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Karacadağ Türkmen Derneği tarafından ihtiyaç sahibi 500 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı. Merkezi Şanlıurfa’da bulunan Karacadağ Türkmen Derneği tarafından bir süre önce okul yöneticilerinin tespitleri sonucunda ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 500 öğrenciye yardım edilmesi amacıyla kampanya başlatıldı. Yurt dışında ve batı illerinde faaliyet gösteren Türkmen dernekleri tarafından toplanan malzemeler […]