Siverek’te kömür dağıtımlarına başlandı

Siverek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere kışlık yakacak yardımlarını dağıtmaya başladı.

İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç durumda bulunan vatandaşların yaşamlarını iyileştirme adına vakıf aracılığıyla kömür yardımı yapmaya başladıklarını belirterek şunları kaydetti:

“İlçemizde bulunan 6 bin 666 aileye, aile başına 750 kilo olmak üzere toplamda beş bin ton kömür yardımına başladık. Kömür torbaları kara yolları şefliği bahçesinde bulunan araçlarla vatandaşın evine kadar götürülüp teslim ediliyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yaşamlarını iyileştirmek için yardımlarımız devam ediyor” dedi. (Haber: Şükrü Dolaş)

Daha önce yayımlanan “ Siverek’te doktor darp edildi iddiası ” haberimizi okuyabilirsiniz

siverekte-komur-dagitimlarina-baslandi (1) siverekte-komur-dagitimlarina-baslandi (2)

 

Eklenme Tarihi: 03 Aralık 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2014 19:00

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Uzunziyaret’te ‘Çok Amaçlı Ev’ yapılıyor

Siverek Belediyesi her mahalleye çok amaçlı mahalle evi projesi kapsamında ilçeye 45 kilometre uzakta bulunan Uzunziyaret köyünde taziye, düğün ve çeşitli toplantıların yapılabileceği çok amaçlı mahalle evinin yapımına başladı. Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz yaklaşık 700 metrekare alan üzerinde kurulan 215 metre kullanım alanı olan çok amaçlı evlerde ‘Vatandaşlarımız çeşitli […]