Siverek cezaevinde yangın tatbikatı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi ceza evinde verilen tatbikat alarmı kısa süreli paniğin yaşanmasına neden oldu.

İlçenin Güney Mahallesinde bulunan yaklaşık 200 tutuklu ve hükümlünün kaldığı Siverek kapalı ceza evinde rutin uygulanan tatbikat olaylarından biri akşam saatlerinde yaşandı.

Cezaevi savcısı ve cezaevi yönetimi tarafından zaman zaman yapılan tatbikatlardan biri “ceza evinde yangın” anonsuyla başladı.

Yangın ihbarının hemen ardından kısa sürede iki itfaiye aracı, bir ambulans ile iki polis aracı peş peşe ceza evinin içine girince çevredeki vatandaşlar kısa süreli bir heyecan yaşadı.

Tatbikattan habersiz olan çevre esnafları yaptıkları açıklamada; “İtfaiye araçları, ambulans ve polis ekipleri gelince heyecan ve korku yaşadık. Kısa bir süre sonra bunun bir tatbikat olduğunu anladığımızda ise rahat bir nefes aldık” açıklamasında bulundular.

siverek-cezaevinde-yangin-tatbikati (1) siverek-cezaevinde-yangin-tatbikati (2) siverek-cezaevinde-yangin-tatbikati (3)

 

Eklenme Tarihi: 19 Aralık 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014 16:40

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kaçak Martı

Sürgün edilmiş bir martı misali Yasak denizlerin kaçak avcısı Yüreğine bıraktığı Yer denizler değil bilesin Çok özledin biliyorum Kemik tarakla sarı saçlarını taradığım O günleri Oysa unuttuğun bir şey var Kader Sen kaçak bir martı Ben yitik bir sevdanın şarkısıyım Ben sana fotoğraflardan El sallıyorum Sen şarkılarımı, şiirlerimi Korsan dinliyorsun […]