Siverek Belediyesi gece boyunca mesai yaptı

Siverek Belediyesine bağlı ekipler, sağanak şekilde başlayarak şiddetini arttıran yağmurun vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla gece boyunca mesai yaptı.

Yağmurun şiddetini arttırmasıyla Fen İşleri ve Temizlik İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler gerek kırsal alanda gerekse merkez mahallelerde yaşanacak su taşkınlarının halka zarar vermemesi için her türlü tedbiri aldı. Ekipler, aldıkları bütün ihbarları değerlendirerek su baskını yaşanan yerlere anında müdahale etti. Zamanında yapılan müdahaleler ile halkın yaşanan doğal afetten zarar görmemesi sağlandı.

Kırsal alanda bulunan Güvercin mahallesine bağlı Kartal sokağında aşırı yağışlardan ötürü biriken yağmur suyunun sokak merkezine doğru gittiğini öğrenen Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, Belediye Meclis Üyeleri Selahattin İlhan ile İbrahim Halil Nasanlı iş makineleri ile beraber olay yerine gitti. Yapılan çalışma ile suyun yönü değiştirildi. Suyun başka tarafa yönelmesi ile sokak sakinleri rahat bir nefes aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, “Güvercin mahallemize bağlı Kartal sokağında yoğun yağıştan dolayı sel felaketi yaşandı. Şuanda köprünün üzerinde sular geçiyor. Bizlerde Siverek Belediyesi olarak iş makinelerimiz ile suyun yönünü değiştirerek sokağımıza zarar vermesinin önüne geçtik. Hepimize geçmiş olsun” dedi.

Önceki haberimiz : Eğitim-Sen Siverek Temsilciliğinden basın açıklaması

siverek-belediyesi-gece-boyunca-mesai-yapti siverek-belediyesi-gece-boyunca-mesai-yapti (1)

 

Eklenme Tarihi: 06 Ocak 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015 10:00

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Siverek’te

Şanlıurfa büyük şehir genel sekreter yardımcısı Abdulkadir Okay, Çevre Koruma ve Koordinatör Daire Başkanı Mustafa Kaytan ile ekibi Siverek’e gelerek incelemelerde bulundu Okay ve ekibi Siverek hizmet binasında Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz, Siverek Belediye daire amirleri ile başkanlıkta bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının sonrasında ilçe sınırları içerisinde Büyükşehir’e ait ana arterler, mezarlıklar, […]