Siverek Cumhuriyet Başsavcısı Yeşil Göreve Başladı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Dairesinin adli ve idari yargı kararnamesi yayımlanmasıyla birlikte Siverek ilçesine Muğla adliyesinde görevini sürdüren Başsavcı Mustafa Yeşil atandı.

Daha önce Siverek Adliyesinde Cumhuriyet Başsavcılığı görevini sürdüren Âdem Ceyhun Nergiz Kararnamenin yayımlanmasıyla Zonguldak Ereğli ilçesine tayinin çıkması sonucu Muğla adliyesinde görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil Siverek Adliyesinde göreve başladı.

Yeşil, görev değişikliğiyle Siverek’e atandığını belirterek şunları kaydetti: “Güzel bir kentte atandım, bu görevi inşallah layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım” dedi.

siverek-cumhuriyet-bassavcisi-yesil-goreve-basladi

 

Eklenme Tarihi: 10 Şubat 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015 17:01

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Suriyeli Kazım Abdullah Hayırseverlerden Yardım Bekliyor

Siverek ilçesine sığınan ve gözlerindeki rahatsızlık nedeniyle görme kaybı yaşayan Suriyeli Kazım Abdullah (35), sağlığına kavuşmak için destek bekliyor. Gülabibey Mahallesi’nde eşi ve 7 çocuğuyla yaşayan Abdullah, hayırseverlerinin yardımlarıyla hayata tutunmaya çalışıyor. Halk arasında “tavuk karası” olarak bilinen gece körlüğü hastalığı nedeniyle görmede sıkıntı yaşayan Abdullah, sağlığına kavuşacağı günü “dört […]