Gülpınar Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler öncesi aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Kanal Urfa televizyonunda Gündem Özel programına konuk olan Gülpınar’ın başvuru yapacağını fakat başvurusunun kabulü hakkında hiçbir fikri olmadığını bu yüzden hakkı olanların hakkını helal etmesini, kendisinin varsa haklarını helal ettiğini söylemesi dikkat çekti.

Bugün sabah saatlerinde AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına giden Gülpınar’ı İl Teşkilat Başkanı Bahattin Yıldız, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Cuma Ağaç, Halkla İlişkiler Başkanı Hacı Yaygın ve İl Teşkilatı yöneticileri karşıladı.

Gülpınar, İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Ankara’da olmasından dolayı başvuru dosyasını Yıldız’a teslim etti. Teşkilat Başkanı Yıldız, başvurunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Milletvekili Kasım Gülpınar’a ‘Başvurunuzu neden Genel Merkez değil de Şanlıurfa’dan yaptınız?’ sorusunun yönetilmesi üzerine Gülpınar; “Kendi şehrim ve ekmeğini yediğim, maneviyatı büyük kadim bir şehir olan Şanlıurfa’da yapmamdan daha doğal ne olabilir? Başvurumuzun bölgemize ve Şanlıurfa’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

gulpinar-aday-adayligi-basvurusunu-yapti (1) gulpinar-aday-adayligi-basvurusunu-yapti (2) gulpinar-aday-adayligi-basvurusunu-yapti (3)

 

Eklenme Tarihi: 16 Şubat 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2015 11:48

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Karahan'dan Çocuğu Kobani'den Dönen Aileye Ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ile birlikte Siverek ilçesine gelerek temaslarda bulundu okul açılışına katıldı. İlçenin   Bağlar Mahallesinde yapımı tamamlanan bu yıl eğ eğitim öğretime başlanan 40 derslik Prof. Dr. Abdulakadir Karahan Fen Lisesi ile 300 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdunun açılışına, Şanlıurfa Valisi İzzettin […]