Siverek HEM’den Kadın Günü Etkinliği

Tüm dünyada çeşitli etkinliklerle kutlanan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, Türkiye’nin tüm yerleşim yerlerinde olduğu gibi Siverek ilçesinde Belediyenin yanı sıra diğer kurumlar, sendikalar, sivil toplum kuruluşları tarafından coşkuyla kutlandı.

Siverek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde çeşitli kurslara katılan kadınlar için merkez salonunda düzenlenen etkinlikte, kursiyer kadınlar ve eğiticiler Şanlıurfa’da yapılan halk oyunları yarışmasında birinci olan H.E.M ekibiyle birlikte davul zurna eşliğinde halay çekip gönüllerince eğlendi.

HEM Anasınıf öğretmeni Serran Uraz, “Halk Eğitim Merkezi bünyesinde eğitim gören kursiyerlerimiz ile birlikte eğitimciler olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde böyle bir etkinlik tertip ettik. Halk oyunları ekibimizle beraber davul zurna eşliğinde eğlendik. Çok güzeldi emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Kursiyer kadınlar kendileri için düzenlenen etkinlikten dolayı HEM yetkililerine teşekkür ederek, “Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze, müdür yardımcılarımıza ve tüm eğitimcilerimize teşekkür ediyoruz. bizi böyle bir günde hatırladıkları için sevinçliyiz” ifadelerini kullandılar. (Haber: Cuma Sarı)

siverek-hemden-kadin-gunu-etkinligi (2) siverek-hemden-kadin-gunu-etkinligi (3)

 

Eklenme Tarihi: 09 Mart 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2015 18:30

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Yem almak için geldi, telefonu çaldı - Kısa kısa

-Hırsızlık iddiaları Siverek ilçesinde meydana gelen 5 ayrı hırsızlık olayından dolayı emniyet giden şahıslar şikayetçi oldu. Ayvanat mahallesinde inşaatta çalışan H.S. üstünü değiştirmek için konteynıra gittiğinde asma kilitlerin kırıldığını ve içeride bulunan bazı malzemelerinin çalındığını iddia ederek polisi aradı. Ofis mahallesinde bir marketin manav bölümüne giren kimliği belirsiz şahısların, işyerinden […]