Gençlik Kollarından Kaymakam Erkal’a Ziyaret

AK Parti Siverek Gençlik Kolları Başkanı ve üyeleri İlçe Kaymakamı Hamza Erkal’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongrenin ardından başkan seçilen ve yönetimini şekillendiren Gençlik Kolları Enis Taşdönderen ve bazı yönetim kurulu üyeleri Siverek Kaymakamı Hamza Erkal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret çıkışı ziyaretle ilgili açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Enis Taşdönderen yeni yönetimle birlikte Kaymakam Erkal ile tanışma ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Taşdönderen, ‘Olağan kongremizin ardından yönetim kurulumuzu şekillendirdik. Son toplantımızın ardından yönetimde bulunan bazı üyelerimizle İlçe Kaymakamımız ile tanışmak için bir ziyaret gerçekleştirdik” dedi.

İlçe Kaymakamı Erkal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gençlere nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

 

Eklenme Tarihi: 11 Mart 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015 16:46

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverekli Oda Başkanlarından Gülpınar’a Teşekkür

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Meslek Odaları Başkanları ile bazı Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkür mesajı yayımladı. Oda Başkanları ile STK Temsilcileri kuruluş kararı alınan Uygulamalı Bilimler Fakültesi ile 19 yıl aradan sonra ilçede yapılacak Yüksek Öğretime Geçiş ve AÖF sınavları için Şanlıurfa […]