Kaymakam Erkal Genç sporcuları ödüllendirildi

Siverek’te çeşitli spor karşılaşmalarında başarılı olan okul takımlarına ve başarılı öğrenci sporculara yapılan bir törenle madalya ve kupaları İlçe Kaymakamı Hamza Erkal tarafından verildi. Erkal spor sporcuların başarılarının devamı diledi.

Sentetik çim sahada yapılan kupa töreninde konuşan ilçe Kaymakam Erkal” ilçemizdeki il ve ilçe düzeyinde çeşitli branşlarda başarılı olan takımlara etmekten mutluluk duyuyorum çocuklarımızın sporda göstermiş olduğu başarıyı daha bir üst seviyeye taşımak için Kaymakamlık olarak çocuklarımıza maddi ve manevi destek vermeye devam edeceğiz”

Futbol Genç Erkek, Futbol Yıldız Erkek, Futbol Küçükler Erkek, Voleybol Gençler Erkek, Voleybol Gençler Kız, Voleybol Küçükler Kız, Voleybol Yıldızlar Kız ve Masa Tenisi branşında ilk üçe giren takımlara ödül verdi.

3 4 6 7

 

Eklenme Tarihi: 19 Mart 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015 17:26

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek Müftülüğü (ADRB) Bürosu bilgilendirme seminerleri

Siverek Müftülüğü bünyesinde yeni kurulan Aile Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) tarafından vatandaşlara yönelik verilen kursların yanı sıra ikinci eğitim semineri ilçede kuran kursu merkezlerinde kuran kursu öğreticiliği yapan bayanlara yönelik verilen eğitimlerle devem ediyor. İlçenin İnönü Bulvarı Camikebir mahallesinde bulunan Merkez Kız kuran kursu konferans salonunda düzenlenen seminere konuşmacı olarak […]