Dişkaya Cinayeti – Zanlıya Tatbikat Yaptırıldı

Siverek ilçesinde 9 aydır haber alınamayan Bayram Dişkaya cinayetinin zanlısı olan Mustafa Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından bugün savcılığa sevk edilerek ifadeleri alınmış, Mustafa Ç., işlediği cinayeti itiraf ederek, Bayram Dişkaya’yı boğarak öldürdüğünü cesedi ise Siverek ilçesine 40 kilometre uzaklıkta bulunan Kuşlugöl köyü sınırları içinde bulunan Fırat Nehrine attığını söyledi. Savcılık kararıyla zanlı Mustafa Ç. yoğun güvenlik önlemleri altında olay mahalline götürülerek tatbikat yaptırıldı.

Cinayet şüphelisi Mustafa Ç., kan donduran cinayeti şöyle anlattı: “Olay günü Bayram Dişkaya’yı arabamla aldım ve müsait bir yere gittikten sonra onu boğarak aracımın bagajına koydum. Cesedi atmak isterken arabam arızalandı ve çekici çağırdım. Çekici ile arabayı otoparka götürdüm. Burada Bayram Dişkaya’yı başka bir aracın bagajına koydum. A.D’ye telefon açarak çağırdım, onunla birlikte cesedi Kuşlugöl köyüne getirdim. A.D ile birlikte cesedi tekneye koyarak açılarak nehre attım. Olayda Perihan Dişkaya’nın bir suçu yok.”

Cinayet zanlısının gösterdiği noktada aramalarını yoğunlaştıran su altı arama ekipleri, Bayram Dişkaya’nın içerisine koyularak nehre atıldığı düşünülen bir çuval buldu. Bulunan çuval olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenmek üzere merkeze gönderildi. Gösterilen noktada arama çalışmalarına devam eden su altı polisi Dişkaya’nın cesedine ulaşamadı.

diskaya-cinayeti-zanliya-tatbikat-yaptirildi (2) diskaya-cinayeti-zanliya-tatbikat-yaptirildi (3) diskaya-cinayeti-zanliya-tatbikat-yaptirildi (4)

 

Eklenme Tarihi: 10 Nisan 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015 21:36

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü‏

Polis teşkilatının 170. Kuruluş yıl dönümü İlçemizde çeşitli etkinliklerken kutlandı. Polis teşkilatının kuruluş yıl dönümüyle Programı kapsamında Atatürk heykeline çelenk konmasıyla başladı. Tören sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde bir resepsiyon verildi. Resepsiyona Kaymakam Hamza Erkal, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil, Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. İlçe […]