Siverek’te Çevre Bilinci Eğitimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Siverek’te anaokulu öğrencilerine müzik ve palyaço gösterisi eşliğinde çevre bilinci eğitimi veriliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Siverek Koordinatörü Nuri Kapanoğlu eğitimlere Şirinkuyu ve Zübeyde Hanım anaokullarında başladıklarını ifade etti.

Kapanoğlu, “Başta Şanlıurfa olmak üzere ilçelerimizde anaokulu öğrencilerinde çevre bilincini geliştirmek ve sağlıklı bir toplum oluşturma adına palyaço ve müzik gösterimi eşliğinde hem eğlenme hem de eğitim veriyoruz. Miniklere çevremize ve sağlığımıza etki eden katı atık, çöp ayrıştırma, pil gibi birçok konuda ailelerinde katılımıyla çevre bilinci oluşturuyoruz” dedi. (Haber: Lütfü Yalgı)

siverekte-cevre-bilinci-egitimi (2)

 

Eklenme Tarihi: 20 Nisan 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2015 17:23

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Ruhsatsız Silahını Polise Teslim Etti - Kısa Kısa

-Tehdit edildiği iddiası Siverek ilçesinde kızının tehdit edildiğini iddia eden şahıs polise giderek şikayetçi oldu. Polis merkezine giden A.E. isimli vatandaş “Kızım Z.E. bir süre önce görüştüğü H.E. isimli şahsın evli olduğunu öğrenince görüşmeyi bırakınca şahıs kızımı tehdit etmeye başladı. Bu şahsa karşı kızıma koruma kararı alındı. Fakat H.E. kızımı […]