Belediye Başkanı Yılmaz Çalışmaları İnceledi

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin muhtelif yerlerinde devam eden beton yol çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan ve Dicle Mahallesi Muhtarı İsmet Bilgen ile beraber Dicle mahallesinde beton yol çalışmalarını gezdi.

Belediye Başkanı Yılmaz, gerek kırsal gerek kent merkezinde çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü vurguladı.

Yılmaz, “Bilindiği gibi Dicle mahallesi kent merkezinde nüfus itibariyle en büyük mahallelerimizden biridir. Bu mahallemizde Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından betonarme çalışması yapılıyor. Ekiplerimiz güzel bir iş çıkarmışlar, bu vesileyle ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Muhtarımızla zaman zaman yaptığımız görüşmelerde mahalledeki eksiklikleri hızlı bir şekilde bizlere bildiriyor, bizde imkânlarımız ölçüsünde mahallenin taleplerini yerine getiriyoruz. Tekrardan bu hizmetlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Dicle Mahalle Muhtarı İsmet Bilgen duyarlılığından ötürü Belediye Başkanı Yılmaz’a teşekkür ederek, “Başta Siverek Belediyesine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yolumuz çok güzel oldu, inşallah bundan sonrada güzel olmasını diliyorum, mahallemize hayırlı olmasını dilerken Başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

belediye-baskani-yilmaz-calismalari-inceledi-2 (2)

 

Eklenme Tarihi: 28 Haziran 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2015 23:13

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Keşke Her Ayın Adı Ramazan Olsa

Dünyada en güzel duygu, paylaşma duygusudur. Sevgiyi, acıyı, yalnızlığı paylaşarak ancak bütünleşebiliriz. Okuduğumuz ve ailemizden aldığımız dini bilgiler doğrultusunda dünyada paylaşmayı ve bütünleşmeyi Allah’ın bir emri olarak sadece Müslüman kişilerin yapabildiğini rahatlıkla söyleyebiliriz, gerçek manada Allah korkusunu yüreğinde taşıyan insanların ahret yaşamına olduğu kadar, dünya hayatına da duyarlı olduğuna inanıyoruz. […]