Siverek Belediyesinden Personeline Gıda Yardımı

Siverek Belediyesi bünyesinde çalışan 400 personele gıda paketi yardımında bulundu. Siverek Belediyesi yaklaşan Ramazan bayramı öncesi kendi personelinin yüzünü güldürdü. İhtiyaç sahibi personele içinde çay, şeker, pirinç ile zeytin gibi çeşitli temel gıda maddelerinin bulunduğu yardım kolileri verdi.

Destek Hizmetler müdürlüğü bahçesinde personelle bir süre sohbet ederek gıda dağıtımı yapan Belediye Başkanı Resul Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Siverek Belediyesi olarak bünyemizde çalışan personellerimizle bugün bir araya gelerek kendilerine gıda yardımında bulunduk. İnşallah bundan sonrada emekçi kardeşlerimizin her daim yanlarında olacağız, bugün yaptığımız dağıtımlarda 400 personele yardımlarımızı ulaştırdık” dedi.

 

Eklenme Tarihi: 10 Temmuz 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2015 18:39

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek Belediyesi ilk muhtar evlerini kurdu

Siverek Belediyesi tarafından ilçenin Hacıömer ve Esmerçayı mahalle muhtarlıklarına ‘Muhtar Evi’ kuruldu. Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın seçim vaatleri arasında bulunan ‘her mahalleye bir muhtar evi’ projesi kapsamında çalışmalara başlandı. Belediye Başkanı Yılmaz’ın talimatı üzerine başlatılan muhtar evi çalışmaları sonucu ilk muhtar evleri Hacıömer ve Esmerçayı mahallelerinde kuruldu. Kurulan muhtar […]