Siverekli Genç Şairin İlk Kitabı Çıktı

Gençlik Platformu kurucularından Siverekli genç şair Mustafa Keke Bucak’ın ‘Ya Yıldızlar Üşürse’ isimli şiir kitabı yayımlandı.

Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme 4. sınıf öğrencisi olan 24 yaşındaki genç şair Keke Bucak, gençlerin şiiri önemsemediğini söyledi.

Bucak, “Kitap çalışmasına şiire olan tutkum ve gençlerin şiire ilgisizliğini görmem üzerine başladım. Bu kitabı hazırlamam yaklaşık 2 yıl sürdü. Aslında ilk başlarda acaba tamamlayabilir miyim diye tereddütte girdim. Daha sonra çalışma ortaya çıktıkça çevremdekilerden olumlu tepkiler geldi. Kitabı tamamlayarak yayın evine verdik, baskısı yapıldı” dedi.

Kitap satışının şuan sadece internet yoluyla yapıldığını söyleyen Keke Bucak, bir süre sonra kitapçılardan temin edilebileceğini belirtti.

Genç şair tarafından kaleme alınan şiirlerin toplumsal olaylara değindiğini belirten eleştirmenler, kitaba tam not verdi.

 

Eklenme Tarihi: 29 Temmuz 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2015 15:53

One thought on “Siverekli Genç Şairin İlk Kitabı Çıktı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek Şirinkuyu Kavşağında Trafik Kazası: 3 Yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Diyarbakır istikametinden Şanlıurfa istikametine seyir halinde olan Habib Demir yönetimindeki 34 FT 1270 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Şeyhmus Bağcı hakimiyetinde bulunan 63 N 1558 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaza sırasında araçlardan yola savrulan LGP tankının gaz sızdırması çevrede kısa süreli panik […]