Müftü Açık’tan Siverek Camii ve Kur’an Kurslarında İnceleme

Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık, Siverek ilçesi Çıkrık köyündeki cami ve Kur’an kursunda incelemelerde bulundu. İl Müftüsü İhsan Açık, Hilvan ilçe Müftüsü Tahsin Ekim ve  Karacadağ Türkmen Dernek Başkanı Nusret Kaya ile birlikte, sabah saatlerinde Çıkrık köyündeki cami ve Kur’an kursuna giderek kontrol ve denetlemede bulundu.

Müftü Açık, köy halkı ile sohbet ettikten sonra cami ve Kur’an kursunda okuyan Kursu öğrencilerinin durumunu yerinde görmek için ziyaret etti ve çocuklara nasihatlerde bulundu. Kur’an kursunun incelemesi sırasında bakıma ihtiyaç olduğundan köy halkına en kısa zamanda bakımını müftülük olarak yapacaklarını söyledi.

Müftü Açık, köy camine geçerek din görevlisinden bilgiler aldıktan sonra, cami cemaati ile kurduğu olumlu iletişim, verimli çalışmalarından dolayı İmam Hatip Nusret Yıldız’ı tebrik ederek başarısının devamını diledi. ​(Haber: Yusuf Eyyüp Sarı)

 

 

Eklenme Tarihi: 01 Ağustos 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2015 15:14

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek'in Kanalizasyon Suyu'ndan Doğalgaz Üretilecek

Siverek ilçesinin kanalizasyon suyu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçesinde kurmuş olduğu Atık Su Arıtma Tesisi’nden geçirilerek doğalgaz enerjisine çevirtilecek.  İl genelinde yapmış olduğu Atık Su Arıtma Tesisleri ve Su Arıtma Tesisleri ile dikkatleri üzerine çeken Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü’nün (ŞUSKİ) Siverek ilçesinde bir ilke daha imza atıyor. İlçenin girişine […]