Kendisini şehir merkezine getiren aracı çaldı!

Siverek Ayvanat mahallesinde çalışır vaziyette bıraktığı aracının çalındığını iddia eden bir kişi polisten yardım istedi.

Alınan bilgiye göre, Ayvanat mahallesinde S.S. isimli vatandaş polis merkezindeki ifadesinde, “Ayvanat mahallesinde bulunan işyerimin önündeyken daha önce tanımadığım bir şahıs yanıma gelerek, “Harçlığım yok, bana para ver” deyince paramın olmadığını söyledim. Aracıma binip anlaşmalı olduğumuz işyerine ekmek bırakmak üzere yola çıkacağım sırada aynı şahıs “beni de çarşıya bırakır mısın?” deyince arabama alarak yola çıktım. Ekmekleri anlaşmalı olduğumuz işyerine teslim etmek için gittiğim de şahıs aracı alarak uzaklaşmaya başladı. Peşinden gittiysem de yakalayamadım” dedi.

Polis, olayla ilgili şüpheli F.K’yi gözaltına alarak ifadesini aldı. Soruşturma sürüyor.

 

Eklenme Tarihi: 17 Ağustos 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015 17:18

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Çamaşır suyu içen çocuk zehirlendi

Siverek ilçesi Güney mahallesindeki bir evde yanlışlıkla çamaşır suyu içen kız çocuğu zehirlendi. Edinilen bilgiye göre, mutfaktaki bardakta bulunan çamaşır suyunu su zan ederek içen M.Ü. isimli kız çocuğu zehirlendi. Yakınları tarafından Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan M.Ü’nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.   Eklenme Tarihi: 17 Ağustos […]