Siverekli vatandaşlar mezarlıklara akın etti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kılınan bayram namazının ardından vatandaşlar yakınlarının mezarlarını ziyaret etti. Siverek ilçesinde bu sabah saat 05.57’te kılınan bayram namazının ardından mezarlıklara akın eden Siverekliler, dünyadan göçüp giden yakınları için Fatiha ve Yasin okudu.

Mezarlık kapısında bekleyen belediye görevlileri tarafından mezarlığa gelen vatandaşlara bayram şekeri ve kolonya ikram edildi. Mezarlıkta görevi yapan halk ardından sevdikleri ile bayramlaşmak üzere mezarlıktan ayrıldı. (Haber: Cuma Sarı)

vatandaslar-mezarliklara-akin-etti (2) vatandaslar-mezarliklara-akin-etti (3) vatandaslar-mezarliklara-akin-etti (4) vatandaslar-mezarliklara-akin-etti (5)

 

Eklenme Tarihi: 24 Eylül 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2015 09:57

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Başkan Yılmaz halkla bayramlaştı

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, asri mezarlıkta kabristan ziyaretine gelen vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Yılmaz, sabah saatlerinde Abdulkadir Geylani camiinde kıldığı bayram namazının ardından Ayvanat mahallesinde bulunan Asri mezarlıkta kabristan ziyaretine gelen vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Yılmaz, huzur ve kardeşlik getirmesi dileğiyle Kurban Bayramının mübarek olmasını diledi. Bayramlaşma sırasında halka şeker ve […]