Siverek’in en modern parkı açıldı

Şanlıurfa Siverek’te, ismi ilçe ile özdeşleşen Üçgen Park, Siverek Belediyesi tarafından yeniden dizayn edilerek yeniden hizmete açıldı.

Cumhuriyet meydanındaki modern parkın açılışına Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe Kaymakamı Doktor Vural Karagül, 107 Topçu Alay Komutanı Hava Savunma Kurmay Albay Abdullah Uşan, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Hilvan İlçe Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Milli Eğitim Müdürü Ferit Karaoğlu ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Parkın açılışı sırasında Siverekli çocuklar Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gürpınar’a büyük ilgi gösterdi. Milletvekili Gülpınar çocuklarla yakından ilgilenip derslerinde başarılar diledi.

Kentin modern dinlenme alanlarına ihtiyaç duyulduğunu belirten Belediye Başkanı Resul Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Her Sivereklinin yaşamında mutlaka Üçgen Park ile ilgili bir anısı vardır. Bende lise ve üniversite yıllarımda bu parkta çok bulundum. Üçgen Parkı yeninden dizayn edip modern bir dinlenme alanı haline getirdik, kapalı ve açık alanların yanı sıra vatandaşlarımızın aileleriyle gelip rahat dinlenebileceği şark odaları yaptık. Siverek halkının taktirini ve beğenisini kazanan bu türden modern dinlenme alanlarımızın sayısını artıracağız. Yeni park projelerimizi en kısa sürede hayata geçirip, halkımızın hizmetine sunacağız. Halkımız hizmetin en iyisine ve güzeline layık büyük bir inanç ve azimle kentimizi, daha modern ve yaşanabilen bir kent haline getireceğiz”

Üç bin metre kara alanın bulunan parkın bu güne kadar ilçede yapılan en modern park olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti. Açılış vatandaş ve protokol üyelerinin fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. (Haber: Yusuf Eyyüp Sarı)

siverekin-en-modern-parki-acildi (2) siverekin-en-modern-parki-acildi (3) siverekin-en-modern-parki-acildi (4)

 

Eklenme Tarihi: 29 Eylül 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015 11:41

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Uyuşturucu satıcılarına operasyon: 6 gözaltı

Siverek ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik iki ayrı operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince ‘Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti’nin önlenmesine yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında 3 kişiyi takibe aldı. Bir süre sonra Gülabibey mahallesinde polisin takip ettiğini fark eden şüpheliler ile polis […]