Siverek’te esnafa ve halka aşure dağıtıldı

Siverek ilçesinde kaymakamlık tarafından düzenlenen aşure etkinliği kapsamında on bin vatandaşa aşure ikramında bulunuldu. Aşure günü etkinlikleri kapsamında Siverek adliye binasında düzenlenen aşure etkinliğinde adiliye personeline ve avukatlara aşure ikramında bulunuldu. İlçede üç ayrı noktada vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

Hükümet konağı önünde belediye Kaymakam Belediye Başkanı ve daire amirleri vatandaşlara aşure ikram ettikten sonra İlçe Kaymakamı Dr. Vural Karagül ile Belediye Başkanı Resul Yılmaz bayan polislerinde aralarında bulunduğu bir gurup esnafa aşure dağıttı. Belediye Başkanı ile kaymakam esnaflarla sohbet edip aşure gününü kutladılar.

İlçe Kaymakamı Karagül aşure dağıtımında katılımcıları selamlayarak yaptığı konuşmadan şunları kaydetti: “Malumunuz bu günler mübarek günlerdir bizde kaymakamlık olarak bu güzel günde aşure etkinliği düzenledik hepinize afiyet olsun”

 

Eklenme Tarihi: 28 Ekim 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015 18:30

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek Belediyesi ebru kursu açtı

Siverek Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kadınlara yönelik ebru kursu açtı. Müdürlük olarak kullanılan tarihi Terzi Evleri binasında başlayan ebru kursunda kursiyerler; hem ebru sanatının inceliklerini uygulamalı olarak öğreniyor, hem de boş zamanlarını sanat öğrenerek değerlendiriyor. 2 ay sürecek kursta kursiyerlere kurs bitirme belgesi verileceği belirtildi. Kursla ilgili […]