Başkan Çiftçi, Siverek’te çalışmaları inceledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi beraberinde Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile Siverek’te çalışmaları inceledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Siverek’te temaslarda bulunarak Siverek Belediyesi işbirliğiyle yürütülen çalışmaları yerinde inceledi, iki okulu ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve beraberindekiler ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı.

Çiftçi ziyaretlerine Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek başladı. Belediye Başkanı Çiftçi ve Yılmaz yeni hizmet binasına taşınan Siverek Kaymakamı Dr. Vural Karagül’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik’i ziyaret ederek 1 Kasım genel seçimlerinde başarı sağlayan İlçe Teşkilatını, Kadın Kolları Başkanlığını, Gençlik Kolları teşkilatını tebrik etti.

Ziyaretler kapsamında iki okulda Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Ardından Büyükşehir Belediyesi, Şuski Genel Müdürlüğü ile Siverek Belediyesi işbirliğiyle Cumhuriyet Caddesinde sona eren drenaj sistemi çalışmalarının ardından asfalt çalışması yapılan caddede incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Nihat Çiftçi ve Resul Yılmaz Şirinkuyu mahallesi ile Toki Bölgesindeki büyük bir alanda devam eden  stabilize yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların hızlı bir şekilde kış aylarına kalmadan bitirilmesi talimatını verdi.

İki Başkan, İşadamı Mehmet Fatih Bucak ile Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yeşil’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Siverek temasları kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “1 Kasım Genel Seçimlerinin ardından en büyük ilçemizi ziyaret ederek hem devam eden çalışmaları görmek hem de mevcut sorunları yerinde inceleyerek çözümü için istişarelerde bulunduk, inşallah bundan sonra sorumluluklarımızı bilerek çalışmalarıma hızlı bir şekilde devam edeceğiz”

Siverek Belediye Başkanı Yılmaz Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek şunları kaydetti: “Başkanımız bugün ilçemizi ziyaret etti, işbirliğiyle yürüttüğümüz çalışmaları bire bir yerinde gördük, sorunlarımızı ilettik, inşallah bundan sonra Büyükşehir belediyesiyle birlikte koordineli bir çalışma yürüteceğiz”

baskan-ciftci-siverekte-calismalari (2)

 

Eklenme Tarihi: 05 Kasım 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015 21:35

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Başkan Yardımcısı Baydilli'den Kaymakam Karagül'e ziyaret

Belediye  Başkan Yardımcısı  Hasan Baydilli yaklaşık  iki yıl önce   yayımladığı “ Bir  Yanım Siverek” isimli  kitabını  Kaymakam İlçe  Kaymakamı  Dr. Vural  Karagül’e armağan etti. İlçe  Kaymakamı  Karagülü  makamında ziyaret eden   Baydilli    makaleler den oluşan  tamamı  Siverek   halkının  yaşamından  kesitler   sunan   kitabını  imzalayarak  Kaymakama  Karagül’e  armağan edip  yeni görevinde  başarılar diledi. […]