Dört mahalleyi birbirine bağlayan yolda çalışma

Siverek Belediye ve Şanlıurfa Belediyesi dört mahalleyi birbirine bağlayan 25 metrelik caddede çalışma başlattı.

Siverek Belediyesi tarafından Ayvanat, Şirinkuyu, Yenişehir, Selimpınar mahallelerini birbirine bağlayan yolda yapılan alt yapı çalışmasının ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince sıcak asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan, 500’ e yakın hanenin ulaşımının rahatlayacağını belirtti. Özdoğan, “Burada yapılmaya başlanan yol çevre yolu olduğundan şehir merkezinde bulunan vatandaşlarında sıklıkla kullandığı bir yoldur. Yeni yaptığımız çok amaçlı hizmet evi ile camimizde bu yol üzerinde bulunmaktadır. Bu çalışmalarımız bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızı ulaşım bakımından daha da rahatlatacaktır” dedi.

 

Eklenme Tarihi: 06 Kasım 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2015 21:39

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Koçali Aymaz'dan Belediye Başkanı Yılmaz'a mektup

Sivil-Der (Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği) fahri başkanı Koçali Aymaz, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a mektup yazarak Siverek ilçesine hizmet veren bazı şahısların isimlerinin yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla isimlerinin cadde veya hizmete açılacak yeni parklara verilerek yaşatılması talebinde bulundu. Fahri Başkan Koçali Aymaz ile Siverek’i İl Yapma […]