Msk Urfa, Bodrum Maçına Hazırlanıyor

Türkiye Kadın Basketbol 2. Ligi’nde (TKB2L) mücadele eden Memleket Spor Kulübü (MSK) Kadın Basketbol Takımı, hafta sonu konuk edeceği Bodrum Spor Kulübü maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

TKB2L C Grubunda Şanlıurfa’yı temsil eden Memleket Spor Kulübü (MSK) Kadın Basketbol Takımı, ligin 2. Haftasında 28 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’te GAP Arena Spor Salonunda Bodrum Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Yeşilli ekip, Bodrum maçının hazırlıklarına dün akşam GAP Arena Spor Salonu’nda devam etti. Baş Antrenör Atilla Keskin yönetiminde sıkı bir şekilde hazırlıklarını sürdüren MSK Urfa takımında, oyuncuların neşeli olduğu görüldü.
Baş Antrenör Atilla Keskin, yaptığı açıklamada, geçen hafta ligin ilk haftasında oynadıkları Kadirli Kadın Basketbol Takımına 59-57 yenildiklerini anımsatarak, “Bu maçta biz elimizden geleni yaptık, maçın sonuna kadar mücadele gösterdik. Yeni bir takımız, 2 aylık bir takımız, buna rağmen Kadirli karşısında elimizden geleni yaptık fakat bir basketle yenildik. Yani kötünün iyisi bir sonuç aslında çünkü Kadirli rakibimiz olan bir takımdı. Eğer bir sonraki maçta 3 sayılık farklı bir galibiyet alırsan zaten bu takımın üzerine çıkacağız” dedi.

Keskin: “Maçı kazanmaya çalışacağız”

Hafta sonu karşılaşacakları Bodrum maçıyla ilgili de konuşan Keskin, “Bodrum çok kaliteli bir ekipten oluşuyor. 2008 yılında kurulan bir takım. Ayrıca Ege tarafında her zaman bir basketbol kültürü var, iyi bir takım kurmuşlar, onların da ilk maçı olacak. Bunun avantajını kullanmaya çalışacağız, geçen hafta yaptığımız hataları yapmamaya çalışacağız. Elimizden gelenin en iyisini ortaya koyup maçı almaya çalışacağız” şeklinde konuştu.
Keskin, tüm basketbol severleri Bodrum maçında kendilerini desteklemeye davet etti.
Bu arada dünkü antrenmanı MSK Urfa Kulüp Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, Yönetim Kurulu Üyeleri Vedat Yurum, Osman Mutlu, Mehmet Büyükfırat ile Sportif Direktör Mehmet Leblebicioğlu takip etti.

msk-urfa-bodrum-macina-hazirlaniyor (2)

 

Eklenme Tarihi: 27 Kasım 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2015 09:44

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek'te şehit polis için yürüyüş düzenlendi

Şanlıurfa Siverek’te bir grup vatandaş Cuma namazının ardından Hürriyet caddesindeki Sulu Cami önünde toplanarak yürüyüşe geçti. Yürüyüşe Gazi ve Şehit yakınları derneği üyeleri de destek verdi. Yaklaşık bir kilometre yürüyen grup, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘Siverek PKK’ya mezar olacak’ ‘Kana kan dişe diş intikam’ sloganları atarak tekbir getirdi. Cumhuriyet meydanına kadar gelen grup adına açıklamayı […]