Evi Yanan Vatandaşa Belediye Sahip Çıktı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir süre nedeni belirlenemeyen bir sebeple evinde yangın çıkanda evi kullanılamaz hale gelen vatandaşın evi Siverek Belediyesi tarafından onarılmaya başlandı.

Hamdiye mahallesinde yaklaşık 20 gün önce henüz belirlenemeyen bir nedenle evi yanan beş çocuk annesi A.Ç isimli bayanını evini Siverek belediyesi yeniden onarmaya başladı.

Vatandaşların belediyeye bilgi vermesiyle birlikte yanan evde inceleme ve temizlik çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Öncül yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Evi yanan kardeşimiz beş çocuk sahibi bir anne. Yanan evini yeniden onarmaya başladık. Çalışmalarımız devam ederken aile bir yakınının yanında kalıyor birkaç gün içinde evi onarıp vatandaşa teslim edeceğiz”

 

Eklenme Tarihi: 25 Aralık 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2015 20:46

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Önce Okuma-Yazma Sonra Meslek Kursu

Siverek Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkez müdürlüğü bünyesinde açılan okuma yazma kurslarının birinci ve ikinci kademelerine devam edip okuma yazma belgesi alan Siverekli kadınlar okuma yazma kurslarıyla yetinmeyip çeşitli mesleki kurslara da devam ediyor. Halk eğitim merkezi bünyesinde bayanlara yönelik 8 meslek edime kurslarına 120 bayanın devam ettiğini belirten İlçe Halk […]