Bir Gecede Aynı Mahalledeki 3 İşyerine Hırsız Girdi!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir gecede aynı mahalledeki 3 işyerine giren hırsızlar bir miktar para ile çeşitli malzemeleri çaldı.

Alınan bilgilere göre, Ofis mahallesi 1. sokakta bulunan 3 işyerine giren kimliği belirsiz üç kişi, işyerinde bulunan bazı malzemeler ile bir miktar parayı alarak kayıplara karıştı. Hırsızların ilk hedefi sokaktaki fitness salonu oluyor.

Salonun kapısını zorlayan hırsızlar başarılı olamayınca yan taraftaki bayan kuaförüne yöneliyor. Kuaförün kapısını açan şahıslar, içeriden bir miktar kuaför malzemesi çaldı.

Daha sonra yakınlardaki terzi ile fırına giren hırsızlar, fırından bir miktar para ile terzi malzemelerini yanlarına alarak ayrılıyor.

Hırsızlık olayının yaşandığı fırının sahibi Mahmut Yağan, sabah işyerine geldiklerinde kapının zorlanarak açıldığını gördüklerini söyledi. Yağan, “Dün gece sabaha karşı 05.00 sularında önce bayan kuaförü esnaf arkadaşımıza hırsız girmiş. Daha sonra bizim fırına gelmişler, kapıyı kırıp bozuk paraları alıp kaçmışlar. Buradan da çıkıp ilerideki terzi dükkanına girmişler. Oradaki dükkana da zarar vermişler” dedi.

 

Eklenme Tarihi: 06 Ocak 2016 – Son Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2016 17:37

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Hamile Kadının Makam Aracıyla Hastaneye Ulaştırılması

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yolu kapanan mahalleden, makam aracıyla doğuma yetiştirilen kadının kayınpederi, Siverek Kaymakamı Vural Karagül’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, önceki gece ilçeye yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki Asriçayır Mahallesi’nde doğum sancısı başlayan Emine Ayaz’ın, yakınları tarafından getirildiği Gedik Mahallesi’nde kaymakamın makam aracıyla […]