Siverek’te Belgesel ve Sualtı Fotoğrafçılığı Söyleşisi

Şanlıurfa’nın Siverek’te, Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) kursiyerlerine Belgesel ve Sualtı Fotoğrafçılığı söyleşi düzenledi.

Kurulduğu günden bu yana Siverek’e fotoğraf sanatçısı kazandırmak adına yaptığı çalışmalarla dikkat çeken SİVSAD, bu hafta etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Belgesel Fotoğraf Sanatçısı Levent Çanakkalelioğlu ile Sualtı Fotoğraf Sanatçısı Bülent Şelli’nin konuk olduğu SİVSAD etkinliğine Şanlıurfa Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Ergün Karadağ’ın katkı sunduğu bildirildi.

Belgesel ve Sualtı Fotoğrafçılığı Söyleşisi [Foto Galeri]

Çanakkalelioğlu ile Şelli, Belgesel ve Sualtı fotoğraf sanatı ile ilgili yaptıkları sunumlarda çekim teknikleri, çekim hazırlıkları ve çekimlerde yaşadıkları tecrübeleri, fotoğraf makinelerinin türleri ile ilgili deneyimlerini fotoğraf severlerle paylaştı.

SİVSAD Basın Bürosundan yapılan açıklamada “Etkinliğimize katılan misafirlerimiz Şelli, Çanakkalelioğlu, Karadağ ile yönetimine, programa katılan üyelerimiz ve kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz” denildi.

Söyleşi sonrası katılımcılara SİVSAD tarafından şilt verildi. Bülent Şelli’ye şiltini SİVSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Akçalı, Levent Çanakkalelioğlu’na şilti Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, Ergün Karadağ’a ise desteklerinden dolayı şiltini SİVSAD Onursal Başkanı Selahattin Atsoy verdi.

Yaklaşık 4 saat süren program, toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Belgesel ve Sualtı Fotoğrafçılığı Söyleşisi [Foto Galeri]

 

Eklenme Tarihi: 15 Ocak 2016 – Son Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2016 23:41

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kar yağıyordu küçelere sen yoktun!..

İçerde yalnızlığımla baş başayken, kaçak tütünden çevreye yayılan duman, küçük bir yangının dumanını andırırken, aslında yangının en büyüğü yüreğimdeydi. Cümle belediyelerin itfaiyeleri gelse, Dicle Fırat birleşse söndüremeyecekler içimde ki sensizlik yangınlarını. Pencereden baktım dışarıda lapa lapa kar yağıyordu, kar taneleri, insanlara inat birbirini kırmadan düşüyorlardı, kimisi elli yıllık koca bir […]