SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Ülkenin bir çok bölgesini etkisi altına yağışlı hava koşulları Siverek’te hayatı olumsuz etkiliyor. İlçe merkezinde sabah erken saatlerde başlayan ve aralıklı olarak devam eden sağanak yağış vatandaşlara büyük zorluk yaşattı. Biriken yağmur sularından dolayı bir çok cadde göle döndü. Sular altında kalan bazı caddelerde esnaf kurduğu tahta köprülerle karşıdan karşıya geçmeye çalıştı.

Araçlar suyla dolan yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Bir çok ev ve iş yerini su bastı. Sık sık sel baskını yaşanan Cumhuriyet caddesinde kaldırımlar sular altında kaldı. İş yerleri sular altında kalan bazı esnaflar kendi imkanları ile suları tahliye etmeye çalıştı. Tıkanan bazı logarlar ise vatandaşlar tarafından açılarak suların kanalizasyona akması sağlandı.

Öte yandan yağmurla beraber ilçede elektriklerin sık sık kesilmesi vatandaşların tepkisini çekti. Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri ise, yağmur yağışının aralıklarla devam edeceğini bildirdi. 

siverek-saganak-yagmur siverek-saganak-yagmur1 siverek-saganak-yagmur2 siverek-saganak-yagmur3 siverek-saganak-yagmur4 siverek-saganak-yagmur6 siverek-saganak-yagmur5

siverek-saganak-yagmur7

 

 

Eklenme Tarihi: 10 Kasım 2013 – Son Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2013 22:51

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek Gücü 1 puanla döndü, Belediye Spor maçı tatil edildi

Süper amatör ligde mücadele eden Siverek Gücü, Suruç ilçe stadında karşılaştığı Suruç Belediye Spor ile berabere kaldı. Tuncer Bilir, Mehmet Çiftçi Faruk boz üçlüsünün yönettiği ve Suruç İlçe Stadyumunda saat 13:00’de Suruç Belediye Spor deplasmanına çıkan Siverek Gücü golsüz beraber kalarak 1 puan ile yetindi. Maç boyunca üstün oynayan Siverek […]