Siverek’te Öykü ve Şiir Yarışması

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akademi Kırtasiye işbirliğince düzenlenen “Siverek Geleceğin Edebiyatçılarını Arıyor” isimli ödüllü şiir ve öykü yarışması düzenlenecek.

Proje hakkında gazetecilere bilgi veren Şeyhmus Çiftçi, amaçlarının Siverek’te edebiyat yeteneği olan gençlerinin keşfedilerek, ileri süreçte edebiyat alanındaki projelerde ortak projeler üretmek olduğunu belirtti.

Yarışmada konunun serbest olduğunu belirten Çiftçi, “15–25 yaş arasındaki lise ve lise mezunu arkadaşlarının başvurularını bekliyoruz. Yarışmada dereceye girecek eserler Siverekli yazarlar ve okullarımızdaki edebiyat öğretmenlerinin değerlendirmesi ile belirlenecek. Değerlendirme sonunda birinciye cumhuriyet altını, ikinciye yarım altın, üçüncüye de çeyrek altın hediye edeceğiz. Başvurular başlamış olup 11 Mart 2016 tarihine kadar devam edecektir. Konu serbesttir, her konudaki özgün eserleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber: Lütfü Yalgı)

 

Eklenme Tarihi: 21 Şubat 2016 – Son Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2016 11:07

2 thoughts on “Siverek’te Öykü ve Şiir Yarışması

  1. eser kaç sayfa olacak? kaç nüsha? nereye teslim edilecek? tek eserle mi katılabilir her yazar?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek'teki konser iptal edildi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde MHP İlçe Teşkilatınca düzenlenmesi planlanan Ali Kınık konseri iptal edildi. Milliyetçi Hareket Partisi  Siverek İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenmesi planlanan konser terör saldırı nedeniyle iptal edildi. MHP İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırılar nedeniyle ülke olarak büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, ” Ankara ve  Diyarbakır’da düzenlenen hain […]