Siverek’te öğrencilere ücretsiz saç bakımı hizmeti

Siverek Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kursiyerleri, kırsal mahallerdeki okullarda eğitim alan kız öğrencilerinin saç bakımını yaptı.

Kuaför kursunda eğitim alan kursiyerler, ilçeye 10 kilometre uzaklıktaki Üstüntaş İlk ve Ortaokulunda okuyan yaklaşık 80 kız öğrencinin saç kesimiyle bakımını yaptı.

Kadın ve Aile hizmetleri Müdürü Şükran Kongül, yaptığı açıklamada, kurum olarak kırsal mahallerde okuyan kız öğrencilere yönelik saç bakımı hizmetini rutin hale getirdiklerini söyledi.

Hizmetin öğrencilerin çok hoşuna gittiğini belirten Kongül, “Burada kuaför hocalarımız kursiyerlerle çocuklarımızın saçlarını kestiler, şekillendirme ve bakımını yaptılar. Kız çocuklarımız saçlarının bakımı konusunda bilgilendirildi. Bundan sonrada kırsal mahallerdeki bu çalışmalarımız devam edecek” dedi.

 

Eklenme Tarihi: 16 Mart 2016 – Son Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016 21:53

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Uygulamada 36 Kilo Kubar Esrar Maddesi Ele Geçirildi

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından bir otobüsün bagajında 36 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Diyarbakır yönünden gelip batı illerine giden bir otobüste arama yaptı. Aramada yolcu bagajı kısmındaki bir çuvalda 36 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili çuval sahibi yakalanarak gözaltına […]