Başkasının Yerine Sınava Giren ‘Joker’ Yakalandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, geçen hafta başkasının yerine Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) giren ve yakalanan kişi, bu hafta da farklı bir kişinin yerine sınava girerken yakalandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Siverek’te bir kişinin, açık lise sınavına başkasının yerine gireceği ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Yürütülen çalışma neticesinde Gazipaşa İlkokulunda Y.İ’nin sahte evrakla B.N’nin yerine sınava girdiğini belirleyen ekipler, Y.İ ve B.N’yi gözaltına aldı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Geçen hafta da başkasının yerine YGS’ye girdiği tespit edilen ve gözaltına alınan Y.İ. çıkarıldığı mahkemece ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

 

Eklenme Tarihi: 20 Mart 2016 – Son Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2016 18:29

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Suriyeli Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi

Siverek Belediyesi Kültür Müdürlüğünce her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Bahar ve Kültür Şenlikleri’ çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Bahar ve Kültür Şenlikleri kapsamında Mehmet Lami Odabaşı Parkında bulunan Belediye Yaşam Evinde Bilgi Evleri ile bazı sivil toplum kuruluşlarının katkısıyla dayanışma kermesi düzenlendi. Dayanışma kermesinin açılışını Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile Siverekli […]