Kaldırıma Çıkan Otomobil Devrildi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde öğle saatlerinde kaldırıma çıkan araç devrildi. Şoför ve yanındaki arkadaşı kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Edinilen bilgilere göre kaza saat 14.30 sıralarında kale mahallesinde meydana geldi. Ramazan Y. idaresinde ki 63 EA 350 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çıkarak devrildi. Ters dönen otomobilde ki Ramazan Y. ve ismi öğrenilemeyen arkadaşının imdadına çevrede ki vatandaşlar yetişti. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalelerini olay yerinde yaptı.

Kazadan dolayı olay yerinde bir süreliğine trafik sıkışıklığı yaşandı. Kaza yapan otomobil ise çekiciye yüklenerek otoparka götürüldü.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Eklenme Tarihi: 24 Haziran 2016 – Son Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2016 10:03

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek'te Terör Operasyonu

Şanlıurfa’da terör örgütü PKK/KCK üyesi oldukları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Siverek ve Viranşehir ilçesinde düzenlediği operasyonda, terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla aranan Y.A, Y.N. ve K.İ’yi yakaladı. Operasyonda terör örgütünün silah tamircisi ve terör örgütüne ait silahlara yedek parça temin ettiği belirlenen […]