Havaalanına Servis Talebi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, ilçeden GAP Havaalanı’na servis talebinde bulundu.

MHP ilçe Başkanı Mustafa Fettahlı, STK temsilcileri adına hazırlanan basın açıklamasını ilçe başkanlığında yaptı.

İlçenin birçok ilden büyük olduğunu vurgulayan Fettahlı, güzergahta bulunan Hilvan ilçesiyle yaklaşık 300 bin kişinin ikamet ettiği bölgede, servis hizmetinin verilmesi gerektiğini ifade etti.

İş adamı ve memurların havaalanına ulaşımda problem yaşadığını vurgulayan Fettahlı, “Hilvan ilçesiyle yaklaşık 300 bin nüfusun mağduriyeti söz konusudur. Bölge ekonomisi ve diğer faktörler göz önüne alındığında hava alanı ile Siverek arasında bir servisin hizmet yapması zorunlu hale gelmiştir. STK temsilcilerimiz ve eğitim sendikalarımızla imza altına aldığımız servis talebimizi, Havaş Genel Müdürlüğüne gönderdik, servis sorunun bir an önce çözülmesini bekliyoruz” dedi.

 

 

Eklenme Tarihi: 22 Ağustos 2016 – Son Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016 11:57

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Şehit Ömer Halisdemir’in Ailesine Taziye Ziyareti

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde darbeci generali vurarak girişimin seyrini değiştiren kahraman Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in ailesine taziye ziyaretleri sürüyor. Siverek Belediyesince organize edilen programda STK Temsilcileri, Sendika Temsilcileri, AK Parti İlçe Başkanlığı ile aralarında gazetecilerinde bulunduğu 55 kişilik bir heyet, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in ailesinin ve mezarının bulunduğu […]