GAP Havaalanına Servis Müjdesi

AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, kısa süre sonra Hava Alanları ve Yer Hizmetleri Anonim Şirketi’nin (HAVAŞ) Siverek – GAP Havaalanı hattında yolcu taşımaya başlayacağını söyledi.

Güney mahallesindeki parti binasında gazetecilere açıklama yapan İlçe Başkanı İlhan Çelik, STK’ların servis talebinin olumlu olduğunu belirterek, “Sivil toplum kuruluşlarının bu talebini takdirle karşılıyorum. Siverek halkına hizmet konusunda böyle bir girişimde bulunmaları çok olumludur. Ancak şuna dikkat çekmek istiyorum ki bundan 3 ay önce Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar ile birlikte Devlet Hava Meydanı İşletmesi Müdürü Münir Uludağ’la bir istişaremiz olmuştu. İstişarede bu mağduriyetin giderilmesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Çünkü geç saatlerde uçağın inmesi veya kalkması Siverek ve Hilvan’da yaşayan halkımıza büyük bir mağduriyeti beraberinde getiriyordu. Bu mağduriyeti ortadan kaldırmak için ifade ettiğim gibi bir talebimiz olmuştu. Müdür beyde bu işin aslında genel müdürlükte bittiği ve bunun belirli bir bütçe ile yapılabileceği hakkında bizi bilgilendirmişti. O noktada da Sayın Milletvekilimiz Kasım Bey’de bu işi takip etmek suretiyle, bu girişimi inşallah bitirme aşamasına getirmiş bulunmaktayız. Tabii sürece baktığımızda şuan Belsan’da servis aracımız ihale aşamasındadır ve müteakibinde HAVAŞ’a verilmek suretiyle Siverek ve Hilvan’daki vatandaşlarımızın hizmetine girecektir” diye konuştu.

Müdürlükten talep edilen servis için yaşanan gelişmeleri gazetecilere aktaran Çelik, “Bununla ilgili yakın zamanda Devlet Hava Meydanı İşletmesi Müdürü Münir Uludağ beyefendi, yer tahsisi için Belediye Başkanımıza makamında bir ziyareti gerçekleşmişti. Bu ziyarette sağ olsun Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz beyefendi de talebi yerinde görüp gerekli desteği vereceğini müdür beye iletmişti. Bu noktada ben tekrardan bu servis aracımızın halka hizmet noktasında hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘halka hizmet hakka hizmettir’  vurgusuyla hareket ediyoruz” diyen Çelik açıklamalarını şu sözlerle bitirdi; “Tüm kamuoyunun ve Siverek halkının bilmesi lazım. Daha öncede kurucu liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın halkımız için her platformda her konuşmasında her duruşunda, hayatının bütün anlarında ‘ben halkım için kefenimi giymişim, bu noktada halka hizmetkârlığın hakka hizmet’ olma şiarıyla Türkiye’ye birçok hizmet getirdiğini Türkiye halkı bilmektedir. Doğal olarak bunu Siverek halkıda bilmektedir. Onun için bu 15 Temmuz’dan sonraki FETÖ terör örgütünün işgalci gücün darbe girişimden sonra halkımızın sokaklara inmesi bu işgalcilere dur demesi, hayatları uğruna kendi canlarını paletlerin önlerine atmaları, uçak ve helikopterlerin mermi ve toplarına karşı göğüs germeleri, bu uğurda birçok vatandaşımızın şehit olmasına rağmen halkımız asla ve asla meydanlardan çekilmemiştir. Bunun için halkımız 15 Temmuz öncesi olduğu gibi şimdide tüm hizmetlerin en iyisine layıktır. Ben tekrardan inşallah yakın zamanda hizmete geçecek olan servis aracımızın halkımıza hayırlı uğurlu olmasını Allah’tan temenni ediyorum.”

 

Eklenme Tarihi: 24 Ağustos 2016 – Son Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2016 09:41

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

“FETÖ ile bölücü terör örgütü, sinsi işbirliği içerisinde”

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 15 Temmuz’da, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) güvenlik güçlerine nasıl sızdığını, ordunun içerisindeki fonksiyonunu çok net bir şekilde gördüklerini belirterek, “Bu sinsi güçlerin, bölücü terör örgütü ile mücadelemizi akamete uğratmak için nasıl rol aldıkları ortaya çıkıyor.” dedi. Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FETÖ’nün darbe […]