Modifiye Tutkunları Siverek’te Buluştu

Sosyal medyada örgütlenen modifiye tutkunları, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde düzenlenen etkinlikte buluştu.

Yaklaşık 150 aracın katıldığı etkinlikte, Siverekli modifiye meraklıları, sergilenen araçları yakından görme ve merak ettiklerini sorma fırsatı elde ederken, araç sahipleri ise araçlarında yaptıkları değişiklikleri ve ses sistemlerini sergileme şansı buldu. Siverek Belediyesince tamamlanan mesire alanında bir araya gelen modifiye tutkunlarına motosiklet tutkunları da eşlik etti. Düzenlenen etkinlikte en iyi modifiye seçilen araç sahibine plaket verildi. Yaklaşık üç saat süren etkinlikte davetlilere pasta ikram edildi.

Etkinliğin organizatörü Mehmet Fatih Koçak, organizasyona ilginin beklediklerinden fazla olduğunu belirterek, “Modifiyeye gönül verdik. Diyarbakır, Şanlıurfa ve Siverek ile beraber bir kaynaşma organizasyonu düzenledik. Halkımız rahatsız olmasın diye fidanlığı seçtik, hem de ilçemiz adına bir katkıda bulunuruz dedik. Burada her modelde araç var, bize modelden ziyade bizi temsil edecek araç lazım. Nasıl ki benim aracım beni tanıtıyorsa, gelen kişinin aracı da kendisini tanıtıyor. Ruhunu yansıtan bir araba olması lazım” dedi.

Modifiye tutkusunun vazgeçilmez olduğunu dile getiren Koçak, “Bir çok kez trafikten men edildik Çok kez ceza yedik Vazgeçemiyoruz, hem bize yakışacak şekilde burada toplandık. Günümüzde sosyal medya geniş, zaten geniş olduğu için bu kadar insanı toplamak çok kolay oldu” diye konuştu.

 

Eklenme Tarihi: 16 Ekim 2017 – Son Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2020 12:48

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Motosiklet park halindeki pikaba çarptı: 2 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sürücünün hakimiyetini kaybettiği motosiklet pikaba çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, Dicle Mahallesi İzollu Bozan Ağa Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Selahattin T. (18) idaresindeki 63 EY 952 plakalı motosiklet, kavşakta karşısına çıkan pikaba çarpmamak için manevra yaptı. Yol kenarındaki bir otomobile çarpan sürücünün direksiyon hakimiyetini […]