Kırsal mahallelerdeki öğrencilere kırtasiye yardımı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kırsalda eğitim gören ilkokul öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunuldu.

Siverek Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Çağa İlkokulunda eğitim gören 30 öğrenciye içinde su kabının da bulunduğu kırtasiye paketi yardımında bulundu.

Müdürlük personelinin de katıldığı malzeme dağıtımında öğrencilerle sohbet eden grup, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yardımlarla ilgili müdürlükten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Siverek Sosyal Hizmet Merkezi olarak, daha önce fidan diktiğimiz ve ihtiyaç sahibi olan öğrencilerin saç  kesimini yaptırdığımız Çağa ilkokulu-ortaokulu için sosyal yardım faaliyetlerimiz devam etmektedir. Okulların açılması ve kırtasiye malzemelerine ihtiyaç duyulması nedeni ile müdürlük olarak maddi durumu kötü olan öğrencilere kırtasiye malzemeleri dağıttık. Bu kapsamda sosyal yardım faaliyetlerimiz başka okullarda devam edecektir.”

 

Eklenme Tarihi: 12 Eylül 2018 – Son Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2019 16:41

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Türk Eğitim-Sen'e yeni temsilci

Türk Eğitim-Sen Siverek Şubesi temsilciliğine Umut Buğdaycı atandı. Türk Eğitim-Sen temsilciliğini yürüten Mehmet Şengönül’ün İstanbul’a atanmasının ardından görev, yönetim kurulu kararıyla Umut Buğdaycı’ya verildi. Aynı zamanda Şehit Kemal Karakayalı Ortaokul Müdürlüğü görevini de yürüten Umut Buğdaycı, hedefinin Türk Eğitim-Sen’i daha ileri seviyeye taşımak olduğunu söyledi. Buğdaycı, “Kazananın Türkiye ve Siverek […]