Yol ortasındaki elektrik direği şaşırtıyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yol ortasında bulunan elektrik direği görenleri hayrete düşürürken, trafiği de tehlikeye sokuyor.

Yenişehir Mahallesi’nde bulunan elektrik direği görenleri şaşırtıyor. Yolun tam ortasında duran ve araçların geçişini önleyen direğin nasıl bu şekilde durduğu merak konusu oldu.

Çevrede yaşayan vatandaşlar ve sürücüler, üzerinde elektrik hattı bulunmayan direğin bir kazaya sebep olmasından endişe duyuyor. Özellikle akşamları karanlığın çökmesi ile büyük sıkıntı çıkartan ve trafiği tehlikeye sokan bu direğin acil olarak kaldırılmasını isteyen araç sürücüleri duruma tepki gösterdi.

İlgili kurumun elektrik olmayan direği neden sökmediklerine anlam veremediklerini belirten mahalle sakinlerini İbrahim Halil Taşdemir, “Şaka gibi bir olay ve ilginç olan ise yolun ortasında duran direkte elektrik yok ama kendisi duruyor. Hangi akla hizmet çıkarılmamış anlamak mümkün değil. Sürücüler için gece tehlike arz ediyor. Umuyorum ki herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadan bu direk kaldırılır.” diye konuştu. (Haber: Cuma Sarı)

 

Eklenme Tarihi: 02 Kasım 2018 – Son Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2019 09:47

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Köpeğin saldırdığı çocuk yaralandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi kırsalında okula gittiği sırada başıboş köpeğin saldırısına uğrayan öğrenci yaralandı. Alınan bilgilere göre Akyurt Mahallesi’nde okul gittiği sırada başıboş dolaşan bir köpeğin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Süleyman B. yaralandı. Çevredekilerin fark edip kurtardığı küçük çocuk, yakınları tarafından Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çocuğun sağlık durumunun […]