Karacadağ’ın havadan görüntüsü büyüledi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yoğun kar yağışı sonrası Karacadağ’da meydana gelen beyaz örtü seyirlik görüntü oluşturdu.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yoğun kar yağışı sonrası Karacadağ’da meydana gelen beyaz örtü seyirlik görüntü oluşturdu.

DCIM100MEDIADJI 0139JPG

Karacadağ kayak merkezi bölgesinde kar yağışıyla birlikte çevreyi saran beyaz örtü insansız hava aracı droneyle görüntülendi. Ortaya çıkan görüntüler kart postalları aratmadı.

Yarıyıl tatili dolayısıyla Karacadağ Kayak Merkezine gelen binlerce vatandaş kayak yaparak eğlenceli saatler geçirdi.

Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman ve Adıyaman gibi çevre il ve ilçelerden günübirlik gelen kayak severler, kaymanın yanı sıra temiz havada kar üstünde mangal yaparak stres attı.

Kar kalınlığının istenilen seviyede olmasıyla pistlere akın eden bazı vatandaşların yöresel kıyafetleriyle kayak yapmaları dikkat çekti.

Kimi vatandaşlar kaymak için leğeni seçerken kızakla kaymaya çalışırken düşenler ise renkli görüntüler oluşturdu. (Özel Haber – Cuma Sarı)

 

Eklenme Tarihi: 21 Ocak 2019 – Son Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2019 10:28

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Harçlığını arkadaşıyla paylaşan küçük çocuk herkesi ağlattı

Okul harçlığını ne yaptığını soran babasına durumu açıklayan ufaklık gözyaşlarına boğuldu. Arkadaşının anne ve babasından para alamadığını söyleyen ufaklığın duygulandıran o konuşması sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu. İŞTE BABA-OĞUL ARASINDA GEÇEN DUYGUSAL DİYALOG: Baba: Ne yaptın harçlığını? Küçük çocuk: Baba, bir lirasıyla gittim meyve suyu aldım. Bir tane arkadaşım var […]