DEDAŞ, borcunu ödemeyen belediyelerin elektriklerini kesiyor!

Borcunu ödemek istemeyen belediyeler, köy içme suları, resmi ve kamu kurumları, şirketler ve ticarethane ile konut abonelerine yönelik enerji kesme işlemi devam ederken DEDAŞ, ayrım gözetmeksizin gerçekleştirilen kesme işlemlerindeki tavizsiz tavrın sürdürüleceğini duyurdu. Batman’ın Gercüş ve Kozluk ilçe belediyelerindeki kesme işleminin de bu çerçevede ayrım gözetmeksizin gerçekleştirildiği bildirildi.

DEDAŞ, bölgesindeki ‘en borçlu müşteri grubu’nu oluşturan belediyelerde de ödenmeyen borçtan ötürü enerji kesme uygulamasına başladı. Borcunu ödemek istemeyen abonelerin elektriğini kesme kararlılığını her geçen gün daha da belirgin biçimde sürdüren DEDAŞ, son olarak borçlarından dolayı Batman’ın Gercüş ve Kozluk Belediyelerinin içme suyu trafolarının elektriğini kesti.

DEDAŞ, 30 Aralık 2013 tarihinde yaptığı duyuru ile borcunu ödemek istemeyen ve aralarında belediyeler, resmi kurum, köy içme suları, ticarethane ve işletmelerin de bulunduğu abonelerin enerjisinin kesileceğini bildirdi. Bu duyuru, basın ve yayın kuruluşları aracılığı ile bir çok kez yinelendi. Yılbaşının ertesinde de duyurulduğu gibi kararlılıkla kesme işlemlerine başlandı. Tavizsiz olarak sürdürülen kesme işlemleri sırasında dün ekipler, Batman’a bağlı Gercüş ve Kozluk ilçe belediyelerine ait içme suyu trafolarının enerjisini, ödenmeyen borçları nedniyle kesti.

DEDAŞ, kurumun yasal hakları çerçevesinde söz konusu kesme işlemlerinin gerçekleştirildiğini, borcunu ödemeyen abonelere yönelik bu uygulamanın hiçbir ayrım gözetilmeksizin, kararlılıkla ve tavizsiz sürdürüleceğini duyurdu.

 

Eklenme Tarihi: 11 Ocak 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2014 23:39

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi için anketler ne diyor?

Bir araştırma şirketi, 2014 yerel seçimleri öncesinde Büyükşehirlerde seçmenlerin siyasi parti tercihlerini tespit etmek amacıyla 4 büyük ilde yaptığı anketler sonuçları yayınladı. ORC araştırma şirketi Diyarbakır, Malatya, Mardin, Gaziantep, Şanlıurfa’da yaptığı anketlerde elde ettiği verileri açıkladı. Balikgol.com sitesinde yer alan haberde, Şanlıurfa 2500, Gaziantep 2650, Mardin 1900, Diyarbakır 3000, Malatya 2720 denekle […]