Kullanmadığınız malzemelerinizi atmayın, bağışlayın

Haber: Şükrü Dolaş – Malzemelerin toplanmasına yönelik kampanya başlatıldı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere kullanılmayan malzemelerin toplanmasına yönelik kampanya başlatıldı.

İnsani Yardım Vakfı (İHH) ve Siverek Yardımlaşma Derneği (Siyar-Der) tarafından başlatılan kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere evlerde kullanılmayan 2. el malzeme toplanmaya başlandı.

İhtiyaç fazla yada kullanılmayan ayakkabı, yatak, yorgan, genel ev malzemeleri ile engelliler için tekerlekli sandalye gibi malzemelerin toplamaya başlayan vakıf ve dernek gönüllüleri, halkı bağış yapmaya davet etti.

İHH Siverek Temsilcisi ve Siyar-Der Başkanı Cevdet Ökenek, kullanılmayan malzemelerin bağışlanmasını istedi.

Herkesin duyarlı olması gerektiğini ifade eden Ökenek, “Vatandaşların evlerinde bulunan ikinci el elbise, ev eşyası gibi malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Destek olmak, katkıda bulunmak isteyen vatandaşlar malzemeleri Tahsin Kaplan Caddesindeki Yeşil Caminin yakınında bulunan iş yerine bırakabilir. Malzemelerin bırakılacağı bir diğer adres ise Camikebir Mahallesi, 12. Sokak, No:28’dir. Bizlere ulaşarak katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımız ise 0532 645 35 86 ve 0544 553 11 35 numaralarını arayabilir. Tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz.” dedi.

 

Eklenme Tarihi: 26 Nisan 2019 – Son Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2019 17:00

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Engelli rampasının kapatılmasına tepki!

Haber: Cuma Sarı - Engelli rampalarının önünün kapatılması tepkilere neden oluyor.