Kaldırımda oturup arkadaşıyla sohbet ederken araç çarptı!

Haber: Cuma Sarı – Kaldırımda oturup sohbet eden 2 arkadaşa kontrolden çıkan ticari araç çarptı!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sahibi olduğu işyerinin önünde oturup arkadaşıyla sohbet ettiği sırada kontrolden çıkan aracın altında kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Dicle Mahallesi’nde sahibi olduğu marketin önünde arkadaşı E.S.S. ile oturup sohbet eden E.D., kontrolden çıkan İ.D. idaresindeki 33 AGT 34 plakalı hafif ticari aracın altında kaldı.

Kaza anları çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kaza sonrası çok sayıda kişinin yaralıların yardımına koştuğu görülüyor.

Meydana gelen kazada yaralanan 2 kişi çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Görüntülerde ayrıca seyir halindeki hafif ticari araç, bir anda kaldırımda oturanlara çarptıktan sonra park halindeki otomobillere çarparak durabiliyor.

Kazanın gece saatlerinde yaşandığını belirten görgü tanığı Faik Topal, şunları söyledi: “Evde oturmuş televizyon izliyorduk. Gürültü üzerine ilkin şimşek çaktı zannettim daha sonra çocuklarıma ‘pencereden bakın neler oluyor’ dedim. Çocuklar ‘baba kaza var’ deyince aşağı indim. İş yeri sahibi benim yeğenim olur. Aşağı inince yaralı olduğunu gördüm ve araç yerinde duruyordu. Ambulansı bekledik ve yaralılar hastaneye kaldırıldı.” dedi.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

 

Eklenme Tarihi: 23 Ekim 2019 – Son Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2019 12:51

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kaymakam Çiftçiler: "Siverek sanayi üretiminde adından söz ettirecek."

Haber: Cuma Sarı - Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) alt yapı çalışmalarının başlamasına yönelik imzalar atıldı.