Elazığ'a yardım kampanyası başlatıldı

Haber: Fikret Uğurlu – Siverek ilçesinde depremin ardından Elazığ’a destek amacıyla yardım kampanyası başlatıldı.

Siverek Belediyesince Elazığ’da meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremin ardından destek amaçlı yardım kampanyası başlatıldı.

Foto Belediye Basın Bürosu

Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’ın girişimleriyle başlatılan kampanya kapsamında depremzedelere gönderilmek üzere acil yardım malzemesi toplanmaya başlandı.

Yardımda bulunmak isteyen vatandaşların battaniye, kışlık ayakkabı ve mont, bot, elektrikli soba, odun ve odun sobası, çocuk bezi, kıyafet ve çocuk maması gibi yaşam malzemesini Cumhuriyet Caddesindeki Ağaçhan Parkında açılan standa bırakmaları istendi.

Yardım kampanyasıyla ilgili Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Elazığ’da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın’ın talimatıyla yardım kampanyası başlatılmıştır. Zor dönemlerde birlik ve beraberliğin önemine binaen deprem yaralarının hızlı bir şekilde sarmak adına başlattığımız yardım kampanyasında acil ve temel ihtiyaç malzemeleri gerekmektedir. Vatandaşlarımızdan yardımlarını hızlı bir şekilde Ağaçhan Parkında kurulan standa getirmeleri beklenmektedir.” denildi.

Kampanyanın başlatıldığı haberini alan çok sayıda vatandaşın çeşitli yardım malzemelerini standa getirdiği görüldü.

 

Eklenme Tarihi: 25 Ocak 2020 – Son Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2020 15:04

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Trafo alevler içinde kaldı!

Haber: Lütfü Yalgı - Yangın mahallede korkulu anların yaşanmasına neden oldu.