Kavga ihbarına giden polis neye uğradığını şaşırdı!

Haber: Cuma Sarı – Yusuf Eyyüp Sarı – Kavga ihbarına gelen polisleri alkışla karşılayarak hediye verdiler.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde mobilya satıcısı esnafı, Türk Polis Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümünü kapsamında kavga ihbarına gelen polisleri alkışla karşılayarak hediye verdi.

Gülabibey Mahallesinde mobilya satan Mehmet Çiftçi, 115 Polis İmdat hattını arayarak kavga olduğu yönünde ihbarda bulundu.

Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken çevredeki esnaflar gelen polis ekiplerini alkışla karşıladı.

Foto Yusuf Eyyüp Sarı

Ekiplere herhangi bir kavga olmadığını söyleyen çiftçi, iş yerine gelen polislere hafta kapsamında hediye verdi.

Sosyal mesafe kuralı ile maske ve eldiven kuralının da dikkate alındığı etkinlikte polis ekipleri Mehmet Çiftçi’ye teşekkür etti.

Türk Polis Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla etkinlik yapmak istediklerini belirten esnaf Mustafa Çiftçi, “Koronavirüs salgını nedeniyle aralıksız çalışan polis ekiplerimize hem moral olması hem de vatandaş olarak her ihtiyaç duyduğumuzda yanımızda olan ekiplere teşekkür etmek istedik. Bizde bu sebeple yıldönümü olan bugün de böylesine güzel bir etkinlik planladık ve çok da güzel oldu. Hem polis arkadaşlara hem de bize moral oldu. Bu virüs salgınının da bir an önce sona ermesini temenni ediyor, daha güzel günler görmeyi ümit ediyoruz. Tekrardan 175. Polis haftasını kutluyorum.” dedi.

 

Eklenme Tarihi: 13 Nisan 2020 – Son Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2020 15:53

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu hafta sonu da sokağa çıkmak yasak"

Haber: Yusuf Eyyüp Sarı - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından yeni kararları ve uygulanan tedbirleri ulusa sesleniş konuşmasında açıkladı.