Hayırsever esnaftan örnek davranış

Haber: Yusuf Eyyüp Sarı – Hayırsever bir esnaf, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere 30 bin liralık alışveriş kartı hazırladı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir esnaf, maddi durumu iyi olmayan ailelere dağıtılmak üzere 30 bin liralık alışveriş kartları hazırladı.

Siverekli esnaf korona virüs salgını dolayısıyla işinden çıkarılan veya ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla 30 bin lira yardımda bulundu.

Alışveriş kartlarını 100 lira olarak ayıran esnaf Kadri Demir, dileyenlerin marketten istediğini almasını hedeflediklerini söyledi.

LaQx0n
Foto: Yusuf Eyyüp Sarı

Bu projeyle ailelere destek olmak istediğini söyleyen Kadri Demir, “Cumhurbaşkanlığınca başlatılan ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye’ kampanyasına bizde gücümüzün yettiği kadar destek olmak istedik. Hazırladığımız 100 TL’lik hediye kartlarını ihtiyaç sahibi 300 aileye ulaştıracağız. Vatandaşlar kartlarıyla marketimize gelerek istedikleri malzemeyi temin edebilirler.” diye konuştu.

Siverekli market işletmecisi Kadri Demir, amacının esnafları yardıma teşvik etmek olduğunu söyledi.

F1QfKC

Esnaflardan da böyle projelere beklediklerini belirten Demir, “Cumhurbaşkanlığı tarafından ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye’ kampanyasına biz destek olduk. Siverekli esnaflardan da bu tür projeler bekliyoruz. Birlik olursak bütün zorlukların üstesinden geliriz.” dedi.

Demir, öte yandan benzer kartların hazırlanması amacıyla kendilerine gelecek başvuruları da değerlendirmeye alacaklarını belirterek, “Gerek ilçe dışında yaşayan gerek ilçemizde yaşayan hayırseverler benzer uygulama için bizlere başvurabilir. Bizde başvuru sahibi adına hazırlanan alışveriş kartlarının dağıtımını yapabiliriz.” ifadelerini kullandı.

 

Eklenme Tarihi: 30 Nisan 2020 – Son Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2020 17:14

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bir mahalle daha karantinada!

Haber: Cuma Sarı - Bir kişinin Kovid-19 test sonucu pozitif çıkması nedeniyle karantina tedbiri uygulanmasına karar verildi.