Kızılay’dan vatandaşlara ekmek ve gıda yardımı

Haber: Yusuf Eyyüp Sarı – Siverek Kızılay Şubesi gönüllüleri maddi durumu iyi olmayan ailelere gıda paketi ve ekmek dağıtımı yaptı.

Ülke genelinde görülen Kovid-19 salgınından dolayı Siverek Kızılay Şubesi dışarı çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar başta olmak üzere maddi durumu iyi olmayan ailelere gıda paketi ve pide ekmeği dağıtımı yaptı.

Kızılay gönüllüleri 580 aileye gıda yardımı ulaştırırken 9 farklı mahallede 3 bin pide ekmeğini 65 yaş üstü vatandaşlara ve maddi durumu iyi olmayan ailelerin evlerini tek tek dolaşarak ulaştırdılar.

Maddi durumu iyi olmayan ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Siverek Kızılay Şube Başkanı Mehmet Sırrı Karahanlı, “Kızılay şubesi olarak ilçede yaşayan 580 ailemize gıda kolisi, 65 yaş üstü dışarı çıkamayan vatandaşlarımıza ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımız olmak üzere 9 merkez mahallemizde 3 bin pide ekmeğini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Türk Kızılay’ı Siverek şubesi olarak bu dönemde sürekli vatandaşlarımızın yardımına koşacağız. Siverek Kaymakamlığı bünyesinde kurulmuş olan Vefa Destek Grubu üyelerinin destekleriyle de ailelerimize yardımlarımızı sağlıklı bir şekilde ulaştırıyoruz. Sokağa çıkma yasağı ile birlikte vatandaşlarımıza moral vermek ve mübarek Ramazan ayı vesilesiyle ilçemizin muhtelif mahallelerinde bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Eklenme Tarihi: 04 Mayıs 2020 – Son Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2020 19:03

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kademeli normalleşme süreci başlıyor

Haber: Yusuf Eyyüp Sarı - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, salgınla mücadelede önemli bir noktaya gelindiğini belirtti.