Kırsal mahallelerde ilaçlama çalışmalarına başlandı

Haber: Osman Serhat Dolaş – Siverek Belediyesi vatandaşların rahat bir yaz geçirmeleri amacıyla kırsalı ilaçlıyor.

Siverek Belediyesi vatandaşların rahat bir yaz geçirmeleri amacıyla haşere, karasinek ve sivrisinekle mücadele kapsamında kırsal mahallelerde de ilaçlama çalışmalarına başladı.

KOXSqj

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince merkez mahallelerde sürdürülen ilaçlama çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallelerde de ilaçlama çalışmalarına başlandı.

Vatandaşların rahat ve haşeresiz bir yaz geçirmelerini hedefleyen Siverek Belediyesi, gece ve gündüz merkezdeki ilaçlama çalışmalarına ek olarak bu mücadelesini kırsal mahallelerde de sürdürmeye başladı.

Bu kapsamda ilaçlama ekipleri, kırsal mahallelerde ilaçlama çalışmalarını periyodik olarak sürdürerek, vatandaşların rahat bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlıyor.

G0fA8l

İlaçlama çalışmalarını önemseyen belediye ekipleri, mahallelerdeki dere kenarlarını, su birikintilerini, ahırları, tezek birikintilerinin bulunduğu alanlarda ilaçlama çalışmalarını yoğun olarak gerçekleştirmeye de devam ediyor.

Gece saatlerinde de devam eden ilaçlama çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, çalışmalarından dolayı Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür etti.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ekiplerin haşereyle mücadelede yoğun bir çalışma yürüttüğü ifade edilerek, “Ekiplerimiz, merkez ve kırsal mahallelerde yapılan ilaçlama çalışmaları kapsamında mahalle muhtarıyla da görüşerek, vatandaşların ilaçlama taleplerini de karşılıyor.” denildi.

 

Eklenme Tarihi: 16 Mayıs 2020 – Son Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2021 17:30

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bisikletleri gören çocukların sevinci görülmeye değerdi

Haber: Lütfü Yalgı - Yusuf Eyyüp Sarı - Düzenlenen hadis yarışmasında dereceye girenlerin bisiklet ödülleri sahiplerine teslim edildi.