Yedi Başak Derneği ihtiyaç sahibi aileyi yalnız bırakmadı

Haber: Yusuf Eyyüp Sarı – Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, Köprüdüz ailesini yalnız bırakmayarak ihtiyaçlarını giderdi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir süre önce inşaatta çalıştığı sırada elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan işçinin ailesinin yardımına Yedi Başak İnsani Yardım Derneği yetişti.

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği temsilcisi Mehmet Akelma ve dernek gönüllüleri tarafından Köprüdüz ailesine buzdolabı, çocuklara ayakkabı ile mont ve 5000 TL nakit para yardımının olduğu paketler aileye ulaştırıldı.

Dernek Başkanı Mehmet Akelma, Siverek Son Haber muhabirine yaptığı açıklamada, ailenin ihtiyaçları doğrultusunda hayırseverlerin yardımlarını ulaştırmaya başladıklarını söyledi.

Akelma, yardım faaliyetlerinin süreceğini dile getirerek, şunları kaydetti: “Geçtiğimiz günlerde haber sitelerinde Köprüdüz ailesiyle ilgili yapılan haberi gördük. Dernek gönüllülerimiz ailenin ihtiyaçları tespit etmek gerekli çalışmayı başlattı. Bu doğrultuda hayırseverlerinde yardımıyla ailenin buzdolabı, ihtiyacı giderildi. Ayrıca çocuklara ayakkabı ve mont ile aileye 5000 TL nakit para teslim edildi. Amacımız zengin ile fakir arasındaki köprüyü kurmak ve elimizden geldiğince insanlığa yardımcı olmaktır. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak bıkmadan ve yorulmadan hayırseverlerin yardımlarını ulaştıracağız.”

eHKiCG

Köprüdüz ailesi ne yaşamıştı?

Kırsal Kaynak Mahallesi’nde inşaatta çalıştığı sırada elindeki demirin gerilim hattına temas etmesi sonucu akıma kapılarak ağır yaralanan Halil Köprüdüz, vücudunda 2. ve 3. derece yanıklar olduğu için tedavi altına alınmıştı. Yaklaşık 3 ay hastanede tedavi gören baba Köprüdüz, ilçenin Hayriye Mahallesi’nde kiraladıkları bir evde 5 çocuğuyla birlikte yaşıyor.

 

Eklenme Tarihi: 11 Ocak 2021 – Son Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2021 22:09

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Su seviyesi düşünce eski köprü ve yol ortaya çıktı!

Özel Haber: Cuma Sarı - Yusuf Eyyüp Sarı - Yaklaşık 50 yıl önce yapıldığı düşünülen köprü ve yol, su seviyesinin düşmesiyle yeniden ortaya çıktı.