Gross marketin yeni şubesini Kaymakam Ongu açtı

Haber: Cuma Sarı – Siverek Kaymakamı Hasan Ongu, iş insanı Kadri Demir tarafından ikinci şubesi olarak hazırlanan Gross marketin açılışına katıldı.

Siverek Kaymakamı Hasan Ongu, iş insanı Kadri Demir tarafından ikinci şubesi olarak hazırlanan Gross marketin açılışına katıldı.

Güney Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda ikinci şubesi açılan Gross market, düzenlenen törenle hizmete başladı.

Düzenlenen açılış törenine Siverek Kaymakamı Hasan Ongu, Çermik Belediyesi meclis üyesi Ethem İpek, Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Ülgen, Müftü Vekili Muhammed Alphan ve davetliler katıldı.

Müftü vekili Muhammed Alphan’ın duasının ardından Kaymakam Ongu ve davetliler tarafından açılış yapıldı.

FRVGip

Açılış öncesi konuşan Kaymakam Hasan Ongu, ekonomi hayatına yeni bir bereket halkasının eklendiğini ifade ederek, “İçerisinde istihdamı da barındıran güzel bir iş yerinin açılışı için bir araya geldik. Zahmet edip katılan herkese teşekkür ediyorum. Tabi ki bir salgın hastalık mücadele ettiğimiz için süreyi çok uzatmamak lazım. Bu güzel müesseseyi ilçemize kazandıranlara ayrıca teşekkür ediyorum. Hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diliyorum. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Kaymakam Hasan Ongu’ya katılımından ötürü teşekkür eden iş insanı Kadri Demir, “Bizleri kırmayıp açılışımıza gelen kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. Daha önce ilk şubesini Hayriye mahallesinde açtığımız marketimizin ikinci şubesini açmanın gururunu yaşıyoruz. Ticari faaliyetin yanı sıra istihdama da katkı sağlıyoruz.” diye konuştu.

 

Eklenme Tarihi: 25 Ocak 2021 – Son Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2021 12:45

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bir gecede 8 iş yerine girdi!

Haber: Cuma Sarı - Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonu bir gecede 8 iş yerine giren hırsız tutuklandı.