Siverekli Eğitimci-Yazar Ali Lale’den dördüncü kitap

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan ve 30 yıldır kütüphane müdürlüğü yapan yazar Ali Lale, dördüncü kitabı olan ‘Barış Süreci ve Gezi Olayları’ isimli kitabı kitabını yayımladı.

22 yıldır yazı yazan Ali Lale son dört yıldır kitap yazmaya başladı. Daha önce ki yıllarda ‘Yozlaşan kültürümüz, Halimiz Ahvalimiz, Zor Yıllar’ ve son olarak ‘Barış Süreci ve Gezi Olayları’ isimli kitabını yayımladı.

Son kitabını yayımlama amacını açıklayan Yazar Lale: ‘Emperyalist Güçler ve Siyonizm, Orta Doğuda güçlü söz sahibi bir Türkiye istemedikleri için ülkemizi zayıflatmak, demokrasi ve özgürlük maskesi altında insanlarımızı kendi amaçları doğrultusunda kullanma çabaları devam ediyor. Ülkemizde yaşanan barış ve huzur sürecini baltalamak, ülkemizi ekonomik ve siyasal olarak zayıflatmak için çeşitli oyunlar sergileniyor. Gezi olayları da emperyalist senaryonun bir parçası kitabımda küresel emperyalizmin ekonomik ve özellikle medya ayağını fotoğraflamaya çalıştım kitabımda barış sürecine karşı geliştirilen uluslar arası tezgahları anlatmaya çalıştım’ dedi.

123 sayfadan oluşan kitabın ilk baskısının üç bin adet olduğu yazarın önümüzde ki günlerde kitabını okurları için imzalayacağı öğrenildi. (Haber: Siverek – ŞD)

ali-laleden-dorduncu-kitap

 

Eklenme Tarihi: 11 Şubat 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2014 19:20

One thought on “Siverekli Eğitimci-Yazar Ali Lale’den dördüncü kitap

  1. Sayın Lale yeniçıkarmış olduğunuz,Barış süreci ve gezi olayları kitabınızı
    yayınladığınızı öğrendim,sizi çok tebrik ediyorum.Şimdiden kitabınızı okumak için merak içindeyim.İnşallah diğer kitaplarınız gibi halkın beğenini kazanır.Ne mutluki sivereğimizde sizin gibi yazarlar vardır.siverek seninle gurur duyuyor,başarılarınızın devamını diliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek’te eğitim yatırımları devam ediyor

Siverek ilçesinde eğitim yatırımları devam ediyor. İlçede geçen yılda yapımına başlanan, 2014 yılında ihaleleri devem eden toplamda yapılacak olan 56 okulun bir kısmının inşaatı biterken bir kısmının yapımına devam edildiği belirtildi. Bağlar mahallesinde bulunan Şehit Metin Gençdal ortaokulunun yanında yapımı devam eden 24 derslik Metin Gençdal Lisesi inşaatında incelemelerde bulunan […]