Gece evi yanan aile yardım bekliyor

Haber: Cuma Sarı – Gece saatlerinde evinde yangın çıkan aile, yardım bekliyor.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde gece saatlerinde evinde yangın çıkan aile, yardım bekliyor.

Camikebir mahallesinde dün gece geç saatlerde elektrik kontağından çıktığı öne sürülen yangın, 5 kişilik bir aileyi evsiz bıraktı.

Gece evden alevlerin yükseldiğini gören komşuları, itfaiye ve güvenlik güçlerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, vatandaşlarında yardımıyla yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı.

Yangında evdeki tüm eşyalar yanarken ev kullanılamaz hale geldi.

Yangında üç çocuğuyla birlikte canlarını zor kurtardıklarını belirten üç çocuk annesi Vedha Mavi yangında dehşeti yaşadıklarını belirterek şunları kaydetti:

“Oturduğumuz ev kira gece aniden çıkan yangını komşuların haber vermesiyle çocuklarımı alıp dışarı kaçtım. İtfaiye gelene kadar tüm ev eşyalarım yataklarım kül oldu. Bu kış ayında ortada kaldık, evimin tekrar onarılması ve ev gereçlerimin alınması için devletten ve hayırseverlerden yardım ve destek talep ediyorum. Kaymakamlığımız ve belediyemizin bana destek olmasını talep ediyorum.”

 

Eklenme Tarihi: 02 Şubat 2023 – Son Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2023 11:03

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Öğrenciler sokak hayvanları için atık malzemelerden yemlik yaptı

Haber: Cuma Sarı - Yusuf Eyyüp Sarı - Osman Serhat Dolaş - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Siverek Temsilciliği Lise koordinatörlüğü, öğrencilerle birlikte atık malzemeleri değerlendirerek sokak hayvanlarına yemlik yaptı.